fem powerment

About

ONS Verhaal.
ons missie.

Fempowerment voor vrouwen

Een belangrijk woord binnen onze gym is: empowerment! Want wij geloven dat jij pas het beste uit jezelf kunt halen wanneer jij je zowel mentaal als fysiek sterk voelt. In onze sportschool staat jouw ademhaling en je hartslag centraal. Daarom hoor je geen muziek zodat de ontmoeting met jezelf en de ander gestimuleerd wordt. 

Wij zijn erop gericht om jou te helpen in het bereiken van je persoonlijke doelen en daarvoor hebben we een breed aanbod aan mogelijkheden. Het mooie lichaam van buiten en binnen bereiken we doormiddel van trainingen maar ook ontspanningsmomenten zoals massages, cupping/hijama (natte cupping) en uiterlijke verzorging.  

Wij leven in een tijd met een overvloed aan prikkels en stress. Wil je de rust, balans en kracht (weer) in jezelf terug? Maak nu een afspraak voor een gratis proefles. 

Kracht Training

flexibiliteit

afvallen

de Gym

Faciliteiten

Fempowerment Studio is een vrouwen sportschool gevestigd in Gouda. Fempowerment Studio richt zich op alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, rust, kracht, balans en een mooi lichaam van binnen en buiten. 

Ons aanbod van faciliteiten is erg groot, zo hebben wij een groot cardio gebied maar ook veel apparaten waar je spierkracht kan trainen. Daarnaast kunnen wij jou een persoonlijke trainingservaring aanbieden door middel van personal training, bij deze training wordt ervoor gezorgd dat er een schema precies gemaakt is naar jouw persoonlijke wensen en behoeften, Dat is natuurlijk voor jou ook fijn zodat je weet waarvoor je het doet.

fempowerment

Personal Trainer & Physical Therapist

SCHRIJF JE NU IN! 

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw! 

  of

  AANBOD

  Groepstraining

  Personal Training

  Yoga

  Fitness

  Cupping/Hijama

  Massages

  CONTACT

  Goverwellesingel 100c

  2807 DX Gouda

  info@fempowermentstudio.nl

  TEL: +31 6 21385192

  Financiële afdeling

  Vacatures