De rust die u verdient

 massages &               therapie

Voel de innerlijke rust

alleen ontspanning

Massages & therapie

Fempowerment Studio is een vrouwen sportschool gevestigd in Gouda. Fempowerment Studio richt zich op alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, rust, kracht, balans en een mooi lichaam van binnen en buiten.

Fempowerment biedt ook massages en therapie aan. Stel dat je na het trainen last hebt van bijvoorbeeld je benen dan kan je een afspraak maken en kunnen wij een tijdstip inplannen waarin wij je dan kunnen masseren. Daarnaast hebben we ook therapie, hier willen we achter jouw motivatie komen maar ook achter je technische, fysieke en tactische factoren.

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en één van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen en ontstressen. In ons huidige drukke bestaan is een massage  dus geen luxe maar een echte noodzaak. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en kun je de wereld weer even aan.

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Prijzen

30 minuten €35

45 minuten €40

60 minuten €50

Boek je afspraak

 

Thaise massage

Bij een Thaise massage word je door de masseur in allerlei yogaposities gebracht . Met behulp van de knieën, ellebogen en af en toe zelfs het hele gewicht van de masseur worden verschillende punten/energielijnen in het lichaam ‘bewerkt’ zoals men dit in massagetermen noemt. Met behulp van deze verschillende drukpunten en massagegrepen wordt er druk uitgeoefend op de reflexpunten in je lichaam en worden spieren net zo lang gekneed tot het allerlaatste beetje spanning is verdwenen. Je wordt, bij wijze van spreken, uitgerekt doordat de masseur je lichaam helemaal losmaakt.

Een Thaise massage is op veel gebieden goed voor je. Zo kunnen bepaalde lichamelijke klachten worden verholpen zoals bijvoorbeeld rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en zelfs buik- en menstruatiepijn. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je lichaam van binnenuit wordt hersteld. De Thaise massage zorgt voor versoepeling van het weefsel, een verbeterde bloedsomloop en het stimuleert ons lymfesysteem. Ten slotte krijg je energie van deze massages en word je er flexibeler van.

 

60 minuten €50

 

Thaise zwangerschapsmassage

Thaise zwangerschapsmassage vormt door deze combinatie een zeer effectieve methode bij de behandeling van specifieke, zwangerschap gerelateerde klachten. Klachten als bekkeninstabiliteit, oedeembenen, stemmingswisselingen, schouder-, lage rug- en knieklachten en postnatale depressie kunnen hiermee worden verholpen.

Bij de massage ligt de nadruk op de energiebanen. Ook op energetisch niveau gebeurt er tijdens de zwangerschap immers veel. Nieuw leven groeit in de baarmoeder van de mama. Nieuw leven dat vraagt om groeikracht en levensenergie. Een goede energiebalans van de moeder is belangrijk voor de ontwikkeling van haar kindje. De meridiaan behandeling versterkt de energiebalans van de moeder en daarmee ook van haar kind. Ook op emotioneel gebied helpt dit. Zo zullen de hormonale veranderingen bij een goede energiebalans haar minder snel uit balans halen. Alle hormonen van de moeder voeden immers via haar bloed ook haar kind. Ervaart de moeder dus veel stress, dan ervaart haar kind dit ook. Ervaart de moeder rust en vertrouwen, dan werkt dit ook direct door op haar kind.

De massage geeft daarnaast tijdens de behandeling zelf een moment van rust. De ontspanning en het geluksgevoel dat dit moment opwekt is voor zowel moeder als kind een weldaad.

60 minuten €60

 

Weegschaal analyse

Hoewel we geneigd zijn om meteen op de weegschaal te springen om de schade te beoordelen, moet je erbij stilstaan dat gewicht niet altijd een goed zicht geeft op je gezondheid. Zaken als lichaamsvet, bot- en spiermassa worden vaak over het hoofd gezien. Gelukkig bezitten wij over geavanceerde, digitale personenweegschalen die een volledige lichaamsanalyse kunnen uitvoeren.

Wat klanten van ons vinden!

Reviews

Denk dat ik nu zeker 6 jaar lid ben van deze sportschool en het is oprecht tot nu toe de beste sportschool die ik ken. Het is alleen voor vrouwen waar ik me heel fijn bij voel. Daarnaast zijn de eigenaresses enorm betrokken bij de resultaten die je wilt boeken. Aandacht genoeg dus. Indien je dit niet wilt krijg je natuurlijk ook alle rust om het zelf op te pakken. Naja wat je fijn vind denk ik dan. Puntje bij paaltje is dit zeker een sportschool die aan te raden is. Ben van 68 kilo naar 61 kilo gegaan binnen 4 maanden. Daarnaast doe ik ook mee met de groepslessen. Lekker de vetjes eraf branden. 

Fatma

Van Sanja krijg ik altijd personal trainingslessen. Ik moet zeggen dat ik het enorm heb onderschat. Van discipline is er geen gebrek! Een mooi voedingsschema en een plan op maat. Dat is exact wat ik wilde en wat betreft de resultaten boekte ik enorme vooruitgang in een korte periode. De personaltrainingslessen voelen ook echt persoonlijk aan. Ookal is dat de bedoeling, ik waardeer het toch. Daar waar ik stop krijg ik die extra push van Sanja! Topper echt waar!! Verder neem ik ook cupping therapie, waardoor ik me enorm goed voel, zowel mentaal als fysiek. Het is goed voor je bloeddoorstroming en zorgt ervoor dat oud bloed je lichaam uit komt. Dacht geef effe wat uitleg :p. Dankjewel dames en ga zo door! Ik ga in iedergeval niet meer weg! 

Marijke

Ik woog op mijn zwaarst 78 kilo en wilde hier heel snel vanaf. Daarnaast kampte ik met een enorme vermoeidheid en keek ik niet echt uit naar het sporten. Toch kreeg ik via via te horen dat FemPowerment de vrouwen sportschool was die ik moest uitproberen. Never going to another gym kan ik je vertellen! Wat zijn deze vrouwen toch doorzetters zeg! Dankjewel voor de enorme kracht. De lessen, zowel persoonlijk als in groepsverband, hebben mij geholpen om mijn gewicht drastisch omlaag te brengen. Ik weeg nu 69 en ben van plan nog door te gaan tot ik 60 weeg. Met jullie hulp gaat dat makkelijk lukken! 

Robin-Louise

SCHRIJF JE NU IN! 

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw! 

AANBOD

Groepstraining

Personal Training

Yoga

Fitness

Cupping/Hijama

Massages

CONTACT

Ouverturelaan 2,
2807 JT, Gouda

TEL: +31 6 21385192

Financiële afdeling

Vacatures