Bioresonantie

Fempowerment Studio is een vrouwen sportschool gevestigd in Gouda. Fempowerment Studio richt zich op alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, rust, kracht, balans en een mooi lichaam van binnen en buiten.

Welkom bij Fempowerment Studio – een uniek pad naar genezing en balans!

Bij Fempowerment Studio geloven we dat ware gezondheid begint met het begrijpen van de diepere oorzaken achter onze fysieke en emotionele uitdagingen. Onze passie ligt in het ontdekken van de wortels van onevenwichtigheden en het bieden van een gerichte behandeling die het lichaam in staat stelt zichzelf te herstellen.

Met behulp van geavanceerde Bioresonantie-technologie gaan we voorbij symptoombestrijding. We gaan op zoek naar de onzichtbare lagen van disharmonie die ten grondslag liggen aan jouw klachten. Ons deskundige team van beoefenaars werkt samen met jou om te begrijpen wat je lichaam probeert te communiceren.

In onze holistische benadering worden lichaam en geest als één geheel behandeld. We richten ons niet alleen op het corrigeren van fysieke onbalans, maar ook op het aanpakken van de emotionele en mentale aspecten die vaak verbonden zijn met gezondheidsproblemen. 

Onze oorzaakgerichte behandeling is gebaseerd op de principes van Bioresonantie, waarbij we gebruik maken van de natuurlijke frequenties van het lichaam om balans te herstellen en de zelfgenezende krachten te activeren. Deze niet-invasieve en pijnloze techniek stimuleert het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen, van binnenuit.

We zijn er trots op dat we een veilige, effectieve en persoonlijke aanpak bieden, die aansluit bij jouw unieke behoeften en gezondheidsdoelen. Onze missie is om je te begeleiden op jouw pad naar een leven in harmonie – een leven waarin je je ware potentieel kunt ontdekken en omarmen.

Bij Fempowerment Studio zien we jou als een partner in jouw eigen genezingsproces. Samen creëren we een reis van transformatie en groei, en werken we aan een duurzame gezondheid die verder reikt dan de oppervlakte.

 Dus, als je op zoek bent naar een betekenisvolle verandering, een diepgaande aanpak en een toegewijd team dat jouw welzijn vooropstelt, dan heten we je van harte welkom bij Fempowerment Studio.

 Ontdek de kracht van Bioresonantie – waar oorzaakgerichte behandelingen het verschil maken. Laten we samen bouwen aan een gezonde en stralende toekomst.

 

 

Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar balans en welzijn

Wat klanten van ons vinden!

reviews klanten

Denk dat ik nu zeker 6 jaar lid ben van deze sportschool en het is oprecht tot nu toe de beste sportschool die ik ken. Het is alleen voor vrouwen waar ik me heel fijn bij voel. Daarnaast zijn de eigenaresses enorm betrokken bij de resultaten die je wilt boeken. Aandacht genoeg dus. Indien je dit niet wilt krijg je natuurlijk ook alle rust om het zelf op te pakken. Naja wat je fijn vind denk ik dan. Puntje bij paaltje is dit zeker een sportschool die aan te raden is. Ben van 68 kilo naar 61 kilo gegaan binnen 4 maanden. Daarnaast doe ik ook mee met de groepslessen. Lekker de vetjes eraf branden. 

Fatma

Van Sanja krijg ik altijd personal trainingslessen. Ik moet zeggen dat ik het enorm heb onderschat. Van discipline is er geen gebrek! Een mooi voedingsschema en een plan op maat. Dat is exact wat ik wilde en wat betreft de resultaten boekte ik enorme vooruitgang in een korte periode. De personaltrainingslessen voelen ook echt persoonlijk aan. Ookal is dat de bedoeling, ik waardeer het toch. Daar waar ik stop krijg ik die extra push van Sanja! Topper echt waar!! Verder neem ik ook cupping therapie, waardoor ik me enorm goed voel, zowel mentaal als fysiek. Het is goed voor je bloeddoorstroming en zorgt ervoor dat oud bloed je lichaam uit komt. Dacht geef effe wat uitleg :p. Dankjewel dames en ga zo door! Ik ga in iedergeval niet meer weg! 

Marijke

Ik woog op mijn zwaarst 78 kilo en wilde hier heel snel vanaf. Daarnaast kampte ik met een enorme vermoeidheid en keek ik niet echt uit naar het sporten. Toch kreeg ik via via te horen dat FemPowerment de vrouwen sportschool was die ik moest uitproberen. Never going to another gym kan ik je vertellen! Wat zijn deze vrouwen toch doorzetters zeg! Dankjewel voor de enorme kracht. De lessen, zowel persoonlijk als in groepsverband, hebben mij geholpen om mijn gewicht drastisch omlaag te brengen. Ik weeg nu 69 en ben van plan nog door te gaan tot ik 60 weeg. Met jullie hulp gaat dat makkelijk lukken! titor a

Robin-Louise

SCHRIJF JE NU IN!

 

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw!

AANBOD

Groepstraining

Personal Training

Yoga

Fitness

Cupping/Hijama

Massages

CONTACT

Ouverturelaan 2,
2807 JT, Gouda

TEL: +31 6 21385192

Financiële afdeling

Vacatures