Hijamma/cupping

Goverwelle Gouda

in 3 stappen gezonder

Contact

Intake

Cupping

Hijama

Hijama (oftewel cupping ) is afgeleid van het woord ‘Hajm’ wat ‘zuigen’ betekent. Hijama is een fantastische therapie waarbij het lichaam systematisch gereinigd wordt van giftige stoffen zodat allerlei aandoeningen voorkomen en/of genezen kunnen worden.

Er wordt bij cupping een glazen of plastic kop op bepaalde punten op de huid geplaatst en vacuüm getrokken. Hierdoor worden meridianen ontdaan van stagnaties, wordt lokaal een sterke doorbloeding bereikt en biedt het daarmee ook een flink aantal gezondheidsvoordelen.

Deze fantastische techniek werd al gebruikt door de oude Egyptenaren, de Grieken en in het verre Oosten.

Waarom hijama?

Wet Cupping

Dry Cupping

Dry Massage Cupping

Wet Cupping

Bij wet cupping ( ook wel hijama genoemd) reinig je het lichaam van zuurrijke en giftige stoffen en voorkom je dat deze stoffen vermeerderen naarmate je ouder worden.

Dry Cupping

Dry cupping is geschikt voor mensen met stollingsproblemen, hartfalen, zwangere en vrouwen die in hun menstruatieperiode zitten, deze behandeling doen wij ook.

Dry Massage Cupping

Bij een dry massage cupping is het de bedoeling dat je je na de massage weer fysiek en mentaal een stuk beter voelt. Deze methode wordt gebruikt om je spieren en weefsels sterker te maken.

Cupping

Oliën

Voedingssupplementen

All Services

Hijma Studio

Ma t/m Vrij 08:00 / 21:00

Za/Zo 08:00 / 18:00

Maak vandaag een Afspraak

AANBOD

Groepstraining

Personal Training

Yoga

Fitness

Cupping/Hijama

Massages

CONTACT

Ouverturelaan 2,
2807 JT, Gouda

TEL: +31 6 21385192

Financiële afdeling

Vacatures