Gratis proefles

Ontdek Onze Fempowerment Studio: Gratis Proefles voor Jou!

Zou jij graag verandering willen brengen in jouw leefstijl waarbij je mentaal en fysiek sterk in je schoenen staan om het leven aan te kunnen? Maar weet je nog niet zo goed of Fempowerment de optie voor jou is? Dan kan je gaan voor een gratis proefles.

Tijdens onze gratis proefles krijg je een voorproefje van onze empowering trainingssessies. Ervaar de energie van onze studio, ontmoet gelijkgestemde vrouwen en ontdek de kracht van onze community. Of je nu wilt werken aan je conditie, kracht wilt opbouwen of gewoon wilt ontspannen, onze proefles biedt een gevarieerde ervaring die perfect past bij jouw behoeften en doelen. Zo weet je zeker dat je je hier thuis zult voelen!

Waarom kiezen voor Fempowerment?

Waarom zou je nou kiezen voor Fempowerment? Hier zijn een paar redenen die jou helpen bij je keuze!

 • Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren trainers zijn er om je te begeleiden, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu beginner bent of een ervaren sporter, wij passen onze sessies aan jouw behoeften aan.

 • Variatie in Workouts: Ontdek een verscheidenheid aan empowering workouts, van krachttraining tot yoga, ontworpen om je lichaam en geest te versterken. Onze sessies bieden een mix van uitdaging en plezier.

 • Fempowerment Gemeenschap: Wordt deel van onze inspirerende gemeenschap van sterke vrouwen die elkaar ondersteunen en empoweren. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen kan groeien en gedijen.

 • Gratis Kennismaking: Onze gratis proefles geven je de kans om onze studio, trainers en empowering filosofie te leren kennen, zonder enige verplichting.

Meld je aan!
Denk jij toch wel op het juiste adres te zijn en wil je graag deel uitmaken van onze gemeenschap en het beste uit jezelf halen? Klik dan hieronder om lid te worden!

SCHRIJF JE NU IN!

 

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw!

  AANBOD

  Groepstraining

  Personal Training

  Yoga

  Fitness

  Cupping/Hijama

  Massages

  CONTACT

  Goverwellesingel 100c

  2807 DX Gouda

  info@fempowermentstudio.nl

  TEL: +31 6 21385192

  Financiële afdeling

  Vacatures