Groepslessen kinderen

Groepslessen kinderen

Kids Yoga

Kids Yoga staat voor lichamelijk bewegen binnen je eigen grenzen, maar ook voor geestelijk meebewegen binnen de maatschappij. We leven in een maatschappij waarin niet alleen de volwassenen worden blootgesteld aan drukte, stress en prikkels maar ook de kinderen. Yoga is lichaamsbeweging zonder de competitieve factor. Het gaat er niet om dat het kind de houding perfect kan uitvoeren, maar dat het goed naar zijn/ haar lichaam kan luisteren en de grenzen leert aan te geven. Elk lichaam is anders en uniek qua postuur en bouw. Tijdens de lessen staat het aspect ademhaling centraal. De aandacht gaat vooral uit naar het inzetten van de buikademhaling om meer rust en controle in mogelijke stressvolle situaties terug te vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bepaalde toetsen of examens.

Kids kickboksen
In deze les leren kinderen spelenderwijs kennis maken met de kickbokstechnieken. Naast het leren van de stoot- en traptechnieken wordt er aan verschillende algemene competenties gewerkt. Zo wordt er gewerkt aan het concentratievermogen, de conditie, de sociale omgang in de les- en spelvormen, de coördinatie en de discipline. Bovendien is het ook nog eens een leuke manier om af te vallen.  Een groot deel van de training bestaat uit een conditionele uitdaging.

Karate

Binnen Fempowerment staat niet het vechten centraal maar het werken aan het zelfrespect en de zelfdiscipline. Vanuit deze visie bieden wij ook karate lessen aan binnen onze gym. Bij zelfrespect denken we aan het respect voor je eigen lichaam en dat van een ander. We leren de kinderen meer zelfvertrouwen en discipline op te bouwen. Door de techniek onder de knie te krijgen leren kinderen zichzelf te beschermen wanneer nodig. Door de discipline en het doorzettingsvermogen werken de kinderen toe naar hun examens en hierbij het behalen van hun  banden. De zwarte band is hier uiteindelijk het streven.

Bij Fempowerment hebben wij aandacht voor het gehele welzijn van jouw kind. Daarom bieden wij ook kindercoaching en kindermassage. Hier krijgt het mentale aspect de aandacht die het verdient. En zo maken wij de cirkel rond.

Wat klanten van ons vinden!

reviews klanten

Denk dat ik nu zeker 6 jaar lid ben van deze sportschool en het is oprecht tot nu toe de beste sportschool die ik ken. Het is alleen voor vrouwen waar ik me heel fijn bij voel. Daarnaast zijn de eigenaresses enorm betrokken bij de resultaten die je wilt boeken. Aandacht genoeg dus. Indien je dit niet wilt krijg je natuurlijk ook alle rust om het zelf op te pakken. Naja wat je fijn vind denk ik dan. Puntje bij paaltje is dit zeker een sportschool die aan te raden is. Ben van 68 kilo naar 61 kilo gegaan binnen 4 maanden. Daarnaast doe ik ook mee met de groepslessen. Lekker de vetjes eraf branden. 

Fatma

Van Sanja krijg ik altijd personal trainingslessen. Ik moet zeggen dat ik het enorm heb onderschat. Van discipline is er geen gebrek! Een mooi voedingsschema en een plan op maat. Dat is exact wat ik wilde en wat betreft de resultaten boekte ik enorme vooruitgang in een korte periode. De personaltrainingslessen voelen ook echt persoonlijk aan. Ookal is dat de bedoeling, ik waardeer het toch. Daar waar ik stop krijg ik die extra push van Sanja! Topper echt waar!! Verder neem ik ook cupping therapie, waardoor ik me enorm goed voel, zowel mentaal als fysiek. Het is goed voor je bloeddoorstroming en zorgt ervoor dat oud bloed je lichaam uit komt. Dacht geef effe wat uitleg :p. Dankjewel dames en ga zo door! Ik ga in iedergeval niet meer weg! 

Marijke

Ik woog op mijn zwaarst 78 kilo en wilde hier heel snel vanaf. Daarnaast kampte ik met een enorme vermoeidheid en keek ik niet echt uit naar het sporten. Toch kreeg ik via via te horen dat FemPowerment de vrouwen sportschool was die ik moest uitproberen. Never going to another gym kan ik je vertellen! Wat zijn deze vrouwen toch doorzetters zeg! Dankjewel voor de enorme kracht. De lessen, zowel persoonlijk als in groepsverband, hebben mij geholpen om mijn gewicht drastisch omlaag te brengen. Ik weeg nu 69 en ben van plan nog door te gaan tot ik 60 weeg. Met jullie hulp gaat dat makkelijk lukken! titor a

Robin-Louise

SCHRIJF JE NU IN!

 

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw!

AANBOD

Groepstraining

Personal Training

Yoga

Fitness

Cupping/Hijama

Massages

CONTACT

Ouverturelaan 2,
2807 JT, Gouda

TEL: +31 6 21385192

Financiële afdeling

Vacatures