Personal Training

Personal training gericht op mindset

Fempowerment Studio is een vrouwen sportschool gevestigd in Gouda. Fempowerment Studio richt zich op alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, rust, kracht, balans en een mooi lichaam van binnen en buiten.

Personal Training (PT) is het één op één begeleiden van een sporter door een Personal Trainer. Dit kan ook plaatsvinden in duo vorm of small group.

Personal training bij Fempowerment Studio wordt binnen onze eigen gym gegeven. De gym heeft alle mogelijkheden, maar daarnaast ook de rust en ruimte voor persoonlijk contact en maatwerk. Als je bij ons overweegt om aan personal training te beginnen plannen wij eerst een intake gesprek in. Wij werken altijd met een trainingsschema op maat waarbij jouw doel en lichaam centraal staat. Jouw mindset is 100% bepalend voor het behalen van jouw doel. Jij gaat de strijd aan met jezelf! Opgeven is hierin geen optie en uiteraard zijn wij er voor de coaching en ondersteuning.

Personal training is erg persoonlijk! En gelukkig maar! Het is voor beide partijen fijn om voorafgaan aan een traject eerst te kijken of er daadwerkelijk een klik is. Zonder wederzijds vertrouwen in een traject kan alle inspanning zonde zijn! Binnen Fempowerment Studio maken wij gebruik van een persoonlijke intake.
Tijdens de trainingen bouwen we (on)bewust een band met elkaar op. Jij rekent op ons en wij rekenen op jou. Het is 50 á 55 minuten afzien (spierpijn gegarandeerd!), maar wij zorgen ervoor dat je het leuk kan (blijven) vinden. Door de juiste afwisseling van oefeningen, herhalingen en belasting zorgen we er samen voor dat je verder komt dan alleen.

En juist wanneer je moeite krijgt om op langer termijn gemotiveerd te blijven, zijn wij er om je uit die sleur te halen. Afhankelijk van je doelstellingen en afhankelijk van wat je zelf wilt, kunnen we (tussentijdse) lichaamsmetingen toepassen. Tijdens deze metingen kun je zien of dat je op de juiste weg zit. Indien je het wenst kunnen we je ook uiteraard begeleiden bij voeding en samen een voedingsplan maken opmaat.

Je personal trainer begeleidt, ondersteunt, motiveert en tilt je naar een hoger niveau. Bereik wat je altijd al wil en word de beste versie van jezelf!

Groepstraining

Onze sportschool geeft ook groepstrainingen, bij deze trainingen sporten we in groepen van 12/15. De groepstrainingen kunnen verschillen van intensiteit en duur. Of je op de yoga mat zit of aan het kickboxen bent we focussen ons ten alle tijden op onze hartslag en ademhaling. 

Je kunt de volgende groepslessen bij ons volgen: Kickbox, Power Yoga, Yin Yoga, Body pump, spinning, BBB, Pilates. Voor onze jonge meiden hebben we lessen: Kickboxen, steps en yoga.

Wat klanten van ons vinden!

reviews klanten

Denk dat ik nu zeker 6 jaar lid ben van deze sportschool en het is oprecht tot nu toe de beste sportschool die ik ken. Het is alleen voor vrouwen waar ik me heel fijn bij voel. Daarnaast zijn de eigenaresses enorm betrokken bij de resultaten die je wilt boeken. Aandacht genoeg dus. Indien je dit niet wilt krijg je natuurlijk ook alle rust om het zelf op te pakken. Naja wat je fijn vind denk ik dan. Puntje bij paaltje is dit zeker een sportschool die aan te raden is. Ben van 68 kilo naar 61 kilo gegaan binnen 4 maanden. Daarnaast doe ik ook mee met de groepslessen. Lekker de vetjes eraf branden. 

Fatma

Van Sanja krijg ik altijd personal trainingslessen. Ik moet zeggen dat ik het enorm heb onderschat. Van discipline is er geen gebrek! Een mooi voedingsschema en een plan op maat. Dat is exact wat ik wilde en wat betreft de resultaten boekte ik enorme vooruitgang in een korte periode. De personaltrainingslessen voelen ook echt persoonlijk aan. Ookal is dat de bedoeling, ik waardeer het toch. Daar waar ik stop krijg ik die extra push van Sanja! Topper echt waar!! Verder neem ik ook cupping therapie, waardoor ik me enorm goed voel, zowel mentaal als fysiek. Het is goed voor je bloeddoorstroming en zorgt ervoor dat oud bloed je lichaam uit komt. Dacht geef effe wat uitleg :p. Dankjewel dames en ga zo door! Ik ga in iedergeval niet meer weg! 

Marijke

Ik woog op mijn zwaarst 78 kilo en wilde hier heel snel vanaf. Daarnaast kampte ik met een enorme vermoeidheid en keek ik niet echt uit naar het sporten. Toch kreeg ik via via te horen dat FemPowerment de vrouwen sportschool was die ik moest uitproberen. Never going to another gym kan ik je vertellen! Wat zijn deze vrouwen toch doorzetters zeg! Dankjewel voor de enorme kracht. De lessen, zowel persoonlijk als in groepsverband, hebben mij geholpen om mijn gewicht drastisch omlaag te brengen. Ik weeg nu 69 en ben van plan nog door te gaan tot ik 60 weeg. Met jullie hulp gaat dat makkelijk lukken! titor a

Robin-Louise

SCHRIJF JE NU IN!

 

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw!

  of

  AANBOD

  Groepstraining

  Personal Training

  Yoga

  Fitness

  Cupping/Hijama

  Massages

  CONTACT

  Goverwellesingel 100c

  2807 DX Gouda

  info@fempowermentstudio.nl

  TEL: +31 6 21385192

  Financiële afdeling

  Vacatures