voel de kracht van meditatie

 yoga

yoga, feeling free

Fempowerment Studio is een Vrouwen sportschool gevestigd in Gouda. Fempowerment Studio richt zich op alle vrouwen die op zoek zijn naar meer energie, rust, kracht, balans en een mooi lichaam van binnen en buiten.

Ben je geïnteresseerd in Yoga, maar vind je een groepsles een te grote stap? Of doe je yoga liever thuis, wanneer het jou uitkomt? Dan zijn onze privélessen iets voor jou! Op toegankelijke wijze maak je kennis met Yoga en leer je effectieve oefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties ten behoeve van je algehele gezondheid en well-being.

Op verzoek kunnen privélessen worden gedeeld met meerdere mensen (maximaal 3). Als je met een grotere groep yoga wilt doen, neem dan contact met ons op. Een Privéles kan plaatsvinden in onze yoga studio of bij je thuis. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Je kunt een losse sessie boeken of gaan voor een langer traject. Er wordt samen gekeken naar een goede afstemming.

Wat klanten van ons vinden!

Reviews

Denk dat ik nu zeker 6 jaar lid ben van deze sportschool en het is oprecht tot nu toe de beste sportschool die ik ken. Het is alleen voor vrouwen waar ik me heel fijn bij voel. Daarnaast zijn de eigenaresses enorm betrokken bij de resultaten die je wilt boeken. Aandacht genoeg dus. Indien je dit niet wilt krijg je natuurlijk ook alle rust om het zelf op te pakken. Naja wat je fijn vind denk ik dan. Puntje bij paaltje is dit zeker een sportschool die aan te raden is. Ben van 68 kilo naar 61 kilo gegaan binnen 4 maanden. Daarnaast doe ik ook mee met de groepslessen. Lekker de vetjes eraf branden. 

Fatma

Van Sanja krijg ik altijd personal trainingslessen. Ik moet zeggen dat ik het enorm heb onderschat. Van discipline is er geen gebrek! Een mooi voedingsschema en een plan op maat. Dat is exact wat ik wilde en wat betreft de resultaten boekte ik enorme vooruitgang in een korte periode. De personaltrainingslessen voelen ook echt persoonlijk aan. Ookal is dat de bedoeling, ik waardeer het toch. Daar waar ik stop krijg ik die extra push van Sanja! Topper echt waar!! Verder neem ik ook cupping therapie, waardoor ik me enorm goed voel, zowel mentaal als fysiek. Het is goed voor je bloeddoorstroming en zorgt ervoor dat oud bloed je lichaam uit komt. Dacht geef effe wat uitleg :p. Dankjewel dames en ga zo door! Ik ga in iedergeval niet meer weg! 

Marijke

Ik woog op mijn zwaarst 78 kilo en wilde hier heel snel vanaf. Daarnaast kampte ik met een enorme vermoeidheid en keek ik niet echt uit naar het sporten. Toch kreeg ik via via te horen dat FemPowerment de vrouwen sportschool was die ik moest uitproberen. Never going to another gym kan ik je vertellen! Wat zijn deze vrouwen toch doorzetters zeg! Dankjewel voor de enorme kracht. De lessen, zowel persoonlijk als in groepsverband, hebben mij geholpen om mijn gewicht drastisch omlaag te brengen. Ik weeg nu 69 en ben van plan nog door te gaan tot ik 60 weeg. Met jullie hulp gaat dat makkelijk lukken! 

Robin-Louise

Inschrijven

De vrouwensportschool waar de fysieke en mentale gezondheid voorop staat! Wij geloven in de kracht van de vrouw!